Dragspelet, kärnverksamheterna

Jag tänkte att jag skulle låta läsarna få tycka till om vår folder som jag kallar för dragspelet, något som jag utlovade i min midsommarhälsning. Jag tänkte dra ut lite på det och redovisa en sektion i taget. Jag har du kommit till nästa sektion, kärnverksamheterna. Det handlar om att skattemedel ska användas effektivt och inte slösas på sidoverksamheter.

Det är egentligen rena självklarheterna men för de maktfullkomliga Socialdemokraterna är det inte det. De använder skattemedel för att framhålla sig själva som parti genom att dela ut pengar till höger och vänster. I synnerhet ett valår, de har ingen skam i kroppen när de slår sig för bröstet.

PS

Utdelningen av dragspelsfoldern i tisdags innebar att flera personer uppskattade den och satte in pengar till Framtid Kalmar som stöd. Om det kommer in drygt 1 000 kronor ytterligare kan vi trycka upp 5 000st till av foldern för utdelning i juli.

4 reaktioner på ”Dragspelet, kärnverksamheterna

 1. Anders Sandsborg 6 juli, 2022 / 10:04

  Innehåll och budskap är väl okej, om än att det saknar udd och innehåller för mycket ”gnäll” över vad andra gör och inte gör. Som helhet ser ”dragspelet” lite amatörmässigt ut.

  Gilla

  • Thoralf A 8 juli, 2022 / 08:04

   Sitter man i opposition så brukar man ha en uppfattning om vad de som har makten gör. Man kan kalla det gnäll men jag ser det mer som kritik. Nu tycker jag själv inte att det ser amatörmässigt ut. Någon reklambyrå har vi inte pengar att anlita om du menar att bara de kan göra proffsiga utformningar.

   Sedan skall man även ställa sig frågan om det behöver vara proffsigt eller om det funkar lika bra eller bättre med en amatörmässig utformning.

   Gilla

 2. Christer 5 juli, 2022 / 11:19

  Hoppas du känner vinden i ryggen .
  Allt Kalmar Framtid står för borde vara självklarheter för varje ansvarskännande politiker .

  Gilla

 3. ivarandersson 5 juli, 2022 / 08:53

  Den politiska majoriteten slösar pengar/skattemedel inte spenderar.
  Bra i övrigt.

  Gilla

Kommentarer är stängda.