Valarbetet pågår för fullt

Den senaste veckan och dagarna har vi i Framtid Kalmar ägnat mycket tid att dela ut foldern som vi kallar ”Dragspelet”. Jag har inte riktigt koll på hur mycket andra har delat men jag vet att nu har den delats till nästan alla hushåll i Rinkabyholm, Boholmarna, Dunö, Trekanten, Smedby, Lindsdal, Läckeby och delar av Rockneby. Det pågår också delning i Ljungbyholm. Senare i veckan kommer vi fortsätta i Rockneby, Drag, Revsudden och Kåremo.

Då kommer stora delar av orterna utanför centralorten Kalmar fått dragspelet i sin brevlåda och då kommer även valda delar i centralorten även få den i sin brevlåda.

Våra kommunvalsedlar har också kommit från tryckeriet och vår valfolder är också hemma från tryckeriet. Men nu skall dessa valfoldrar stoppas med två kommunvalsedlar vilket innebär ett stort jobb innan de kan delas ut. Är det någon av partiets sympatisörer som vill hjälp till med detta jobb så är ni välkommen att kontakta mig. Det går att sitta hemma vid köksbordet och göra jobbet.

Det är tänkt att vi skall börja dela ut valfoldern under vecka 33, så vi har några veckor på oss att förbereda valfoldrarna med valsedlar. Det kommer bli en intensiv vecka. Förtidsröstningen börjar den 24 augusti och då hoppas vi att vi lyckats dela ut så många valfoldrar med valsedlar som möjligt.

Den första testbeställningen på valaffischer kom också från tryckeriet idag.

Ett stor tack till de som gett ett bidrag till Framtid Kalmar så att vi kan driva en aktiv valrörelse med foldrar, valaffischer och att vi kan delta på Stadsfesten. Nu är det 48 dagar till valdagen den 11 september.

Här nedan kan du se ännu en del av vår folder dragspelet.

Om du vill stödja Framtid Kalmar kan du swisha ditt bidrag eller göra en inbetalning till vårt Bankgiro.

Swish 123 423 91 82

Bankgiro 5867-6370

Tack för din gåva!

En reaktion på ”Valarbetet pågår för fullt

  1. ivarandersson 25 juli, 2022 / 10:56

    Bra jobbat. Håller tummarna.

    Gilla

Kommentarer är stängda.